Hem » 18 november 07:39, Sammanfattning natt, Västernorrland län

18 november 07:39, Sammanfattning natt, Västernorrland län

En person har mellan 22:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri.

23:45 Vårdslöshet i trafik, Sundsvall: Larm inkommer om att en man blivit påkörd av en bil på Villagatan, Norrmalm. Det framkommer att mannen varit påtagligt berusad och sprungit in i /slängt sig in i bilen. Han uppges inte ha några synliga skador, men förs med ambulans till sjukvård för kontroll. Mannen misstänks för vårdslöshet i trafik.

01:16 Trafikolycka, Sundsvall: Larm om singelolycka på E4, Bredsand, där en lastbil uppges ha kört av vägen. Föraren förs med ambulans till sjukvård med oklart skadeläge. Föraren uppges dock ha varit vaken och talbar. Norrgående körfält stängs av och förväntas vara avstängt under förmiddagen. Trafiken leds om.

04:59 Viltolycka, Sundsvall: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 636, Indal. Inga personskador rapporteras.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *