Hem » 18 november 07:23, Stöld, Göteborg

18 november 07:23, Stöld, Göteborg

Grov stöld i Lövgärdet.

Polisen får i samtal från en anmälare som anträffat en person vid Senapsgatan som uppger sig blivit utsatt för ett rå alternativt stöld. Enligt rånoffret så ska två gärningsmän tilltvingat sig plånbok och telefon och sedan försvunnit från platsen i en bil. Rånet uppges ha inträffat ca fem minuter före det att händelsen anmäls. Inga kända personskador. Polis åker mot platsen. Anmälan upprättad om grov stöld. Ingen misstänkt gripen.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *