Hem » 18 november 06:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

18 november 06:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har behövt följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

03.10 en polispatrull träffade på en man på Rådhusbron i Eskilstuna. Polispatrullen beslutade sig för att kontrollera mannen och det visade sig då att han var efterlyst för att han ej inställt sig på kallelse till förhör hos polisen. Mannen hade en kniv på sig och blev misstänkt för brott mot knivlagen. Han misstänks också ha varit påverkad och fick därför lämna prov med anledning av misstanke om ringa narkotikabrott genom eget bruk. I samband med ingripandet anträffades också en del föremål som bedöms som typiska inbrottsverktyg som polisen tog i beslag samt en misstänkt stulen cykel som också togs i beslag.

03.11 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Viptorp, Eskilstuna blev en manlig passagerare i 25-årsåldern misstänkt för ringa vapenbrott genom innehav av pepparspray samt brott mot knivlagen. Föraren, en man i 20-årsåldern blev misstänkt för grov olovlig körning, brott mot knivlagen och ringa vapenbrott, även där pepparspray. De otillåtna föremålen togs i beslag för destruktion.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Polisen har fått rapport om att det råder halt väglag nu på morgonen, bland annat på riksväg 52 i Vingåker och riksväg 56 i Bie Katrineholm. Trafikanter uppmanas till sänkt hastighet och extra föriktighet på vägarna.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *