Hem » Uppdaterad 2021-11-17 19:36:18 17 november 17:46, Skottlossning, Osby

Uppdaterad 2021-11-17 19:36:18 17 november 17:46, Skottlossning, Osby

Polisens ledningscentral får in samtal om skottlossning i centrala Osby. Flera polispatruller skickas till platsen för kontroll. En person är anträffad skadad och en misstänkt brottsplats är avspärrad.

Uppdatering: Målsäganden är en man i 20-års ålder. Det kan nu konstateras att en skottlossning ägt rum på platsen och kriminaltekniker är budade och kommer att undersöka brottsplatsen. Polispatruller har tagit upp flera vittnesmål från personer i området och arbetet fortsätter oförtrutet med utredningstekniska åtgärder.

Ärendet rubriceras i nuläget som försök till mord.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *