Hem » Uppdaterad 2021-11-17 08:25:12 17 november 07:32, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Uppdaterad 2021-11-17 08:25:12 17 november 07:32, Sammanfattning natt, Jönköpings län

07.02 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan misstanke om brott. En person har gripits, ingen har omhändertagits och en har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

Polisen har under större delen av natten arbetat i Jönköping med uppgifter om att en person skulle ha uppmanat eller ”beordrat” en annan person att begå ett grovt brott. Klockan 01.57 inledde polisen en förundersökning om stämpling till mord och stämpling till allmänfarlig ödeläggelse. En misstänkt man i 45-årsåldern har hämtats till förhör under morgonen. Några ytterligare uppgifter om ärendet kan för närvarande inte lämnas.

06.23 polisen fick samtal från en båtägare som fått indikationer om att hans GPS-utrustade båtmotor rörde sig utmed E4 söderut. Polisen åkte ut till flera strategiska platser och kunde efter en del spaning stoppa två misstänkta bilar där två båtmotorer anträffades. Tre misstänkta män har gripits misstänkta för stöld. De gripna männen är i 20- 25- och 45-årsåldern. Bilarna stoppade på E4 mellan Klevshult och Värnamo.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *