Hem » 17 november 07:32, Sammanfattning natt, Södermanlands län

17 november 07:32, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.14 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men fyra har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

03.53 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i stadsdelen Stenby i Eskilstuna blev föraren, en man i 20-årsåldern, misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning. Han fick följa med för provtagning och förhör. Som passagerare i bilen fanns en tonårspojke, som blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Även han fick följa med för provtagning och förhör och därefter hemtransport och kontakt med vårdnadshavare.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *