Hem » 17 november 04:21, Skadegörelse, Örebro

17 november 04:21, Skadegörelse, Örebro

En restaurang på Storgatan utsattes natten till onsdag för skadegörelse.

En boende i huset där restaurangen vaknade av ljus från glaskross. Anmälaren gick ut för att kontrollera vad som hänt och upptäckte då att en entréruta till restaurangen krossats. sannolikt har det skett med hjälp av en gastub som låg intill entrén.

Gastuben beslagtagen för spårsäkring av polispatrullen som beordrades till platsen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *