Hem » 17 november 01:55, Larm Inbrott, Solna

17 november 01:55, Larm Inbrott, Solna

Vaktbolag fick larm från ett företag. Ingen gärningsperson var kvar i företages lokaler när polisen och väktare var på plats.

I närområdet kontrollerade polisen en man som blev misstänkt för inbrottet. Han blev även misstänkt för brott mot knivlagen och narkotikabrott genom eget bruk. Han medtogs till stationen för fortsatt utredning. 

Inne på stationen uppmärksammade personalen att det fanns likheter med ett bostadsinbrott som skedde i samma område den 15 november. Polisen beslutade att mannen skulle gripas misstänkt för detta inbrott. Han kommer förhöras kring både inbrotten i bostaden och hos företaget.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *