Hoppa till innehåll
Hem » 16 november 07:20, Sammanfattning natt, Södermanlands län

16 november 07:20, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 35-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen har gripits. Sex personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga allvarligare händelser har kommit till polisens kännedom.

Rattfylleri utanför Eskilstuna

23:32 En polispatrull bestämmer sig för att göra en fordonskontroll på Brogatan i Torshälla. Under kontrollen uppstår misstanke om drograttfylleri då föraren visade tecken på narkotikapåverkan genom blanka rödsprängda ögon samt stora pupillrar.

Föraren, en man i 35-årsåldern fick följa med till sjukhus för kroppsbesiktning.

Han misstänks nu för drograttfylleri och är försatt på fri fot.

Blomkrukor krossade fönster

01:46 Polisen kallades till Vipptorp i Eskilstuna. En kvinna hade kastat utifrån kastat in blomkrukor genom två fönster i en lägenhet. Senare på kvällen återkom samma kvinna till platsen och kunde då tas om hand av polisen. Hon är nu misstänkt för skadegörelse.

Inbrott i Mariefred

02:04 Polisen larmades till en bostad i Mariefred med anledning av ett inbrott.  En kvinna hade vaknat av att det var kallt inomhus. Det visade sig bero på att någon hade gjort inbrott genom att förstöra ett fönster till altanen. Oklart vad som tillgripits. Polisen har spårat med hund och kommer under morgon att göra en brottsplatsundersökning. Det finns för närvarande ingen misstänkt gärningsman.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland