Hem » 16 november 06:36, Trafikolycka, personskada, Kumla

16 november 06:36, Trafikolycka, personskada, Kumla

Trafikolycka Rv52 vid Byrsta

Påkörningsolycka bakifrån med en personbil och en lastbil inblandade. En person klagar över huvudsmärtor. Två förare berörda av händelsen. Under tiden arbetet pågick på platsen så hölls en fil öppen för trafik och ambulans kom till platsen. En av förarna, en man i 40 års åldern förd med ambulans till sjukhus. Lindriga skador. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *