Hem » 14 november 07:59, Sammanfattning natt, Södermanlands län

14 november 07:59, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanland. En efterlyst person har gripits. Tio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Kvällen och natten har fyllts av mindre allvarliga händelser mestadels under påverkan av olika droger. Polisen har hanterat fall av misshandel, trafikbrott och narkotikabrott mestadels på nivån eget bruk. Psykisk ohälsa har också som vanligt varit en del av arbetet.

01:25 En polispatrull kom åkande på Årbygatan och trodde sig ha åkt in i en trafikolycka. Det visade sig istället vara två stulna personbilar. Patrullen kunde omhänderta en misstänkt person, en man i 45-årsåldern.

Han misstänks nu för häleri samt försök till tillgrepp samt stöld genom inbrott.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *