Hoppa till innehåll
Hem » 14 november 07:41, Sammanfattning natt, Norrbottens län

14 november 07:41, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Fyra personer har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri. En av dessa misstänks för våld mot tjänsteman.

01:30 Trafikkontroll, Piteå: Samtliga som kontrolleras vid en trafikkontroll på Sundsgatan, Annelund, är utan anmärkning.

01:48 Viltolycka, Överkalix: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en ren på länsväg 392, Lillselet. Det finns inga uppgifter om personskador.

02:13 Olovlig körning, Piteå: Vid stopp och kontroll av en personbil i centrala Piteå framkommer att föraren, en man i 20-årsåldern, saknar behörighet att köra bil. En anmälan gällande olovlig körning upprättas.

03:31 Viltolycka, Pajala: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en ren på länsväg 392 mellan Korpilombolo och Teurajärvi. Det finns inga uppgifter om personskador.

04:22 Rattfylleri, Luleå: Polisen får samtal om en vinglig färd på Örnäset. Polispatrull beordras till platsen och bilen kan stoppas. Föraren, en man i 60-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. Mannens körkort samt bilnycklarna omhändertas. Förhör hålls och en anmälan upprättas.

04:54 Inbrott, Piteå: Polispatrull beordras till Öjebyn med anledning av ett misstänkt inbrottslarm på ett konditori. Okänd gärningsperson/personer har krossat en ruta och stulit från kassan. En brottsplatsundersökning genomförs och en anmälan upprättas.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Alla blåljus för hela Norrbotten.