Hem » 14 november 00:14, Bråk, Vimmerby

14 november 00:14, Bråk, Vimmerby

Man omhändertagen efter bråk, Södra Vi.

Polis skickas till ett nöjesställe i Södra Vi där ordningsvakter envarsgripit en man efter ett bråk. Gripandet hävs senare av polis och blir istället till ett omhändertagande för fylleri men den 51-årige mannen misstänks för misshandel, olaga hot och våldsamt motstånd. Målsägaren uppges inte vara i behov av ambulans.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Kalmar län - alla senaste nyheter och blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *