Hoppa till innehåll
Hem » 13 november 08:41, Sammanfattning natt, Västerbottens län

13 november 08:41, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Två personer har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri. En av dessa misstänks för våldsamt motstånd, hot mot tjänsteman samt ringa narkotikabrott.

En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

00:07 Viltolycka, Lycksele: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på väg 598, Berglunda. Det finns inga uppgifter om personskador.

00:33 Trafikkontroll, Dorotea: Samtliga som får blåsa i polisens sållningsinstrument vid en trafikkontroll på Sockenvägen/Storgatan är nyktra. En person får ordningsbot för att inte ha använt bilbälte.

04:49 Försök till rån, Skellefteå: Polispatrull beordras till centrala Skellefteå där en man uppger att okänd gärningsperson/personer slagit och försökt råna honom. Det finns i nuläget ingen misstänkt i ärendet. En anmälan gällande försök till rån upprättas.

06:29 Misshandel, Umeå: Polispatrull beordras till universitetsområdet med anledning av ett bråk/slagsmål mellan tre personer. Fler personer finns på platsen. Förhör hålls och en anmälan samt en motanmälan gällande misshandel kommer att upprättas.

Polisen har utöver ovanstående utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.