Hem » 13 november 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

13 november 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21.31 Göteborg, rån
Flera personer ringer polisen efter att ha blivit rånade på olika platser i Azaleadalen, Slottsskogen. Minst fem killar i 15-årsåldern har blivit rånade på sina mobiltelefoner av svartklädda män med bland annat munskydd och halsdukar som maskering. Det finns uppgifter om att rånarna varit upp mot tio stycken men det är något oklart då rånen skett på lite olika platser. Därefter har de försvunnit på bland annat elsparkcyklar. Man har hotat till sig telefonerna och någon av rånarna har haft ett basebollträ. Inga kända personskador och ingen gripen.

23.26 Göteborg, brand
På Årstidsgatan har det brunnit i en hiss och i ett källarförråd. Räddningstjänsten kunde släcka bränderna innan de spred sig. Inga lägenheter behövde evakueras. Det finns misstankar om att bränderna är anlagda och polisen har skrivit två anmälningar om mordbrand. Polisen har spärrat av och även knackat dörr i området. 

23.50 Lysekil, rattfylleri m.m.
På länsväg 162 i Brodalen stoppades föraren av en fyrhjulig motorcykel för kontroll. Föraren, en man i 20-årsåldern, saknade körkort och blåste även positivt i polisens sållningsinstrument. Han togs med för provtagning och rapporterades för rattfylleri samt olovlig körning.

02.16 Vedum, inbrott
Väktare får larm om inbrott på biblioteket och när man kommer fram står en dörr öppen. Även polis kommer till platsen och kan konstatera att någon varit inne i lokalerna. Oklart vad som stulits. En anmälan om stöld genom inbrott har skrivits och en teknisk undersökning kommer att göras under dagen.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *