Hoppa till innehåll
Hem » 13 november 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

13 november 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

00.22 Halmstad, försök till rån
I ett garage på Grönevångs Torg har en kille i 15-årsåldern blivit utsatt för ett rånförsök. När han körde ner i garaget med sin moped blev han konfronterad av fyra stycken unga svartklädda och maskerade män med kniv. De hotade honom med kniven och försökte ta hans moped. De fick dock inte upp låset och gav då upp och tog en annan cykel i garaget och försvann från platsen. Målsägaren klarade sig utan skador men var väldigt skärrad efter händelsen.

01.35 Halmstad, misshandel
I Gunillaparken har en man i 40-årsåldern blivit misshandlad. Han uppger att han blivit slagen i ansiktet av okänd gärningsman. Inga uppgifter om att han behövt uppsöka sjukvård. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel.

02.19 Hylte, rattfylleri
På riksväg 26 i Örnabäckshult stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 40-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och tas med för vidare provtagning på polisstationen. Han rapporteras för rattfylleri.

05.12 Halmstad, drograttfylleri m.m.
På länsväg 567 i Årnarp görs en kontroll av en bilist. Förare är en man i 25-årsåldern som saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för grov olovlig körning samt drograttfylleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.