Hoppa till innehåll
Hem » 12 november 06:07, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

12 november 06:07, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:25 Rån, Göteborg
Vi får larm om ett bråk på Gårdstens industriväg. Ett flertal personer uppges bråka. Enligt uppgift ska personerna haft bilar med sig. Två bilar lämnar och ytterligare två bilar är kvar på plats. De två bilarna som är kvar lämnar när polis kommer till platsen. En person är kvar. Han har blivit misshandlad och av med en plånbok. Patrull tillkallar ambulans och mannen förs till sjukhus. Oklart skadeläge. Patrullen skriver en anmälan om rån.

22:38 Trafikolycka, Göteborg
Två personbilar är involverade i en olycka på Eklandagatan/Gibraltagatan. Föraren av den ena bilen har enligt uppgift kört in i baken på den andra bilen. Uppgifter från plats gör gällande att det skulle ha skett avsiktligt. Fyra maskerade personer ses lämna platsen. Polis har sökt i området efter personerna med bland annat hundpatrull och UAS. Inga personer anträffade. En anmälan om grov misshandel är upprättad.

23:19 Skadegörelse, Lerum
Det kommer in ett samtal om ett antal personer har krossat fönster på en skola på Ekollonvägen. Väktare och polis åker till skolan. Inga personer kvar på plats. Ett fönster är trasigt och patrullen skriver en anmälan om skadegörelse.

00:43 Trafikolycka, Kungälv
Föraren av en personbil kör av vägen på länsväg 574 vid Solbräcke. Bilen voltar. Föraren tar sig ur bilen och är vaken och talbar. Polis och ambulans larmas till platsen. Föraren förs med ambulans till sjukhus. Patrullen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik, rattfylleri alternativt grovt rattfylleri.

02:26 Stöld/Inbrott, Uddevalla
En patrull kontrollerar två personer på Jarlsgatan. Det visar sig att personerna har stöldgods, som kan härledas till ett serviceboende. Personerna grips misstänkta för stöld genom inbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.