Hoppa till innehåll
Hem » 11 november 06:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

11 november 06:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 35 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan. Händelser i urval:

Polisen grep under onsdagskvällen en man och en kvinna i Eskilstuna, båda i 20-årsåldern. Båda är misstänkta för grovt vapenbrott och grovt narkotikabrott. Polisen har under natten arbetat med husrannsakan, gjort flera beslag och hållit inledande förhör. Åklagare har beslutat att båda misstänkta ska anhållas enligt båda brottsrubriceringarna. Eventuella frågor från media hänvisas till åklagare.

03.37 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade stoppat en bilist på Brandholmsvägen i Nyköping. Föraren, en man i 60-årsåldern, verkade vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Han saknar dessutom körkort. Mannen har ertappats flera gånger med att köra rattfull och utan körkort. Han blev misstänkt även för grov olovlig körning och polisen tog bilen i beslag för att stoppa fortsatt brottslighet. Mannen släpptes efter provtagning.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat trafikbrott, viltolyckor, psykisk ohälsa, etc.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Södermanland