Hem » 08 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

08 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01.13 Göteborg, drograttfylleri
På Importgatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 65-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för vidare provtagning och rapporteras för grov olovlig körning samt drograttfylleri.

03.19 Tibro, brand  
På Industrigatan har det börjat brinna i en byggnad. Vittnen har sett en person på platsen i samband med att det började brinna. Troligen har någon kastat in något brännbart via ett fönster. Räddningstjänsten lyckades begränsa branden i byggnaden som är en föreningsgård. Polisen har spärrat av platsen i väntan på en teknisk undersökning och inlett en förundersökning om mordbrand.

04.19 Fritsla, bilbrand
På en parkering på Förläggarevägen har en bil börjat att brinna. Branden spred sig till ytterligare tre bilar som fick skador. Räddningstjänsten släckte branden och det fanns ingen spridningsrisk till byggnader. Branden är troligen anlagd och anmälningar om skadegörelse genom brand har upprättats. Ingen misstänkt.

06.15 Göteborg, bilbrand
På Kyrbytorget har någon tänt eld på en bil. Branden har sedan spridit sig till ytterligare en bil. Vittnen har sett två mörkklädda personer med huvor på platsen när bilarna började brinna. Släckningsarbetet pågår och polisen kommer att skriva anmälningar om skadegörelse genom brand.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *