Hem » 07 november 08:27, Sammanfattning natt, Jönköpings län

07 november 08:27, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. 14 personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fem personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

22:38 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 40 i höjd med Ljungarum, Jönköping, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska två personbilar ha kolliderat. Fyra personer ska vara drabbade. Polis på plats gav föraren av den ena bilen, en man i 30-årsåldern, en böteslapp för att ha överskridit heldragen linje. Ingen person ska ha behövt följa med ambulans till sjukhus. 

05:11 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Stödtorpsvägen i Vaggeryd uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 25-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *