Hoppa till innehåll
Hem » 07 november 06:52, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

07 november 06:52, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl 23.41 Alingsås, mordbrand/brand i skola
Ett sk automatlarm löser ut i en skola vid Nolhaga Allé. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Branden kan snabbt släckas, det har brunnit i en fåtölj. Räddningstjänsten sanerar på platsen. Inga kända personskador. Då det inte går att avgöra hur banden startat inleds förundersökning med rubricering mordbrand. 

Kl 06.27 Alingsås, väpnat rån
Polisen får in larm om att ett väpnat rån ska ha inträffat på ICA Supermarketvid Noltorps centrum. Två  gärningsmän ska ha utfört rånet och fått med sig en okänd summa pengar. De har sedan bundit en ur butikspersonalen och försvunnit från platsen. 
Kl 06.31 Polis på plats. Något senare har polispatrullen kontakt med den i personalen som blivit utsatt för rånet. Händelsen larmas ut i närområdet samtidigt som polispersonal söker igenom butikslokalen utan att finna någon. Rånoffret har inte fått några fysiska skador men är chockad. 

De båda gärningsmännen uppges vara män, svartklädda med maskering. En av de båda har haft ett vapen/pistolliknande föremål. Förundersökning inleds med rubricering grovt rån. Oklart hur de båda misstänkta lämnat platsen. Ingen gripen i nuläget. Platsen för brottet spärras av för teknisk undersökning, butiken kommer troligen att vara stängd under dagen.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.