Hoppa till innehåll
Hem » 06 november 08:10, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06 november 08:10, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. Nio personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01:01 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Västerleden i Eskilstuna uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 50-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. Hans körkort omhändertogs också. 

04:20 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Nyhemsgatan i Katrineholm med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska lågor synas från en lägenhet i ett flerfamiljshus och trapphuset ska vara rökfyllt. När polis anlänt till platsen ska alla boende ha tagit sig ut. Det finns inga uppgifter om några personskador. Vid 06-tiden var branden under kontroll men det är ännu oklart när de boende kan återvända. Kommunen arbetar med att hitta lokaler till de boende som inte kan komma hem. Polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand men någon brandorsak har inte kunnat fastställas än. Platsen har spärrats av och en kriminalteknisk undersökning ska genomföras. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, fylleri, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland