Hoppa till innehåll
Hem » 06 november 07:59, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

06 november 07:59, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

22:16 Misshandel, Halmstad
Vi får larm om att en förare av en personbil har blivit beskjuten med grön laser på Laholmsvägen i höjd med Linehed. Enligt uppgift ska gärningspersonen även försökt rikta lasern mot andra bilister i en korsning. En patrull möter upp och skriver en anmälan om misshandel. Gärningsperson okänd.

22:17 Rattfylleri, Hylte
En patrull stoppar en bil på Brogatan. Föraren tas med för kontroll misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott innehav.

00:37 Rån, Varberg
Vi får ett larm om en person som har blivit misshandlad i en park vid Borgmästaregatan. Polis och ambulans åker till platsen. Personen förs till sjukhus och patrullen skriver en anmälan om försök till rån samt misshandel.

01:12 Misshandel, Laholm
En person larmar om ett pågående inbrott i en lokal på Markarydsvägen. Personen var i färd med att stänga lokalen och i samband med detta stöter han på gärningspersonen, som då kastar en ficklampa på mannen och springer. Polis åker till platsen och söker av området med bland annat hund, men utan att anträffa gärningspersonen. De kan dock säkra en del spår och skriver en anmälan om stöld samt misshandel.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.