Hem » 05 november 09:53, Trafikkontroll, Botkyrka

05 november 09:53, Trafikkontroll, Botkyrka

Polisen hade en nykterhetskontroll på Kumla gårdsväg. När en av förarna kontrollerades mot sållningsinstrumentet för rattfylleri gav det positivt utslag. Han medtogs för fortsatt utredning angående misstänkt rattfylleri.

I den fortsatta utredningen kontrollerades hans alkoholhalt i bevisinstrumentet för rattfylleri. Han är misstänkt för grovt rattfylleri i och med att hans uppmätta alkoholhalt uppmättes till 0,73 milligram per liter utandningsluft.

Polisen har utrett detta enligt arbetssättet snabbare lagföring. I detta fall innebär det att han som är misstänkt för grovt rattfylleri vet när och var handlingarna finns tillgängliga för honom. Han har även fått veta att ett preliminärt datum är bokat för huvudförhandling.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *