Hem » 04 november 21:10, Alkohollagen, Jönköping

04 november 21:10, Alkohollagen, Jönköping

18.29 En väktare ringde polisen om att en misstänkt langning av alkohol hade stoppats. Detta var på Asecs i Jönköping.

18.42 Polis på plats.

En man i dryga 20-årsåldern blev misstänkt för olovlig försäljning av alkohol och greps av polis. Han ska ha köpt alkohol och sålt vidare till ett par ungdomar i nedre tonåren. Polisen kontaktade vårdnadshavare.

21.00 Mannen satt fortsatt gripen. Brottsrubriceringen är olovlig försäljning av alkohol, grovt brott. Ett skäl till att det rubriceras som grovt brott är att köparna i den olovliga försäljningen är så pass unga.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *