Hem » 04 november 08:05, Sammanfattning natt, Västerbottens län

04 november 08:05, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

Misshandel, Umeå
Under natten till torsdagen beordras polisen till en adress i Umeå med anledning av ett bråk. På plats grips en man i 30-årsåldern som misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. En anmälan gällande barnfridsbrott upprättas också då det finns misstanke om att barn bevittnat våld i hemmet.

00:25 Skadegörelse, Umeå
Polisen beordras till Ålidhem med anledning av en brand i en container. Räddningstjänsten släcker branden. Polisen har varit på plats för dokumentation och förhör. Anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. 

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *