Hem » 04 november 07:08, Sammanfattning natt, Södermanlands län

04 november 07:08, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanland. Två personer har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Polisen har under natten hanterat några bråk och undersökt ett par fall av misstänkta inbrott. Vidare har patrullerna kontrollerat fordon, mestadels utan misstanke om brott. En natt som får anses som lugn.

Väpnat rån i Nyköping

23:45 Polisen kallades till Nyköpings centrum där det var ett pågående väpnat rån.  Tre person ska efter något slags bråk blivit hotade med ett vapenliknande föremål  och rånade utan att skadas fysiskt.

Polisen kunde med hjälp av vittnesuppgifter lokalisera två misstänkta män i 20-åldern. De är nu anhållna för rån och vapenbrott.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *