Hem » Möte för de som är intresserade av polisyrket på Gotland

Möte för de som är intresserade av polisyrket på Gotland

Onsdag den 10 november bjuder polisen på Gotland in till möte i polishuset Visby för de som är intresserade av polisyrket.

Det behövs många fler poliser i Sverige och ett omfattande arbete görs för att locka fler att söka sig till polisyrket. 

– Som polis har du stor möjlighet att göra skillnad och jag hoppas att fler som kanske funderat på att söka polisutbildningen nu tar steget. Ett första steg kanske kan vara att komma till vårt möte för att få veta mer och få möjlighet att ställa frågor, säger Fredrik Persson, polisområdeschef på Gotland.

Mötet om polisyrket är onsdag den 10 november, klockan 18 i polishuset i Visby och alla intresserade ska anmäla sig via länk nedan i denna text. Skälet till att man ska anmäla sig är för att alla ska få plats och att det inte ska bli för många samtidigt i lokalen.

– Antalet platser är begränsat men är det stort intresse, vilket jag hoppas, kommer vi självklart att anordna ytterligare träffar. Jag hoppas att många gotlänningar ska söka polisutbildningen och välja polisyrket, säger Fredrik Persson.

I dagarna annonserar polisen bland annat på sociala medier till målgruppen 19-45 år på Gotland för att sprida information om rekryteringsträffen. Den som vill anmäla sig till rekryteringsträffen gör det här

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gotland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *