Hem » 03 november 14:55, Trafikolycka, Mullsjö

03 november 14:55, Trafikolycka, Mullsjö

Uppdaterad 03 november 15:30

Larm om trafikolycka på riksväg 26 utanför Broholm, Mullsjö.

14:22 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka som inträffat på riksväg 26, Broholm. Enligt initiala uppgifter ska två lastbilar och en personbil vara inblandad. Polis är på väg till plats.

15:10 Polis på plats.

Texten kommer att uppdateras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *