Hoppa till innehåll
Hem » 03 november 07:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

03 november 07:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.08 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har behövt följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

02.02 i samband med en rutinmässig forons- och förarkontroll på Gillbergavägen i Eskilstuna blev föraren, en man i 45-årsåldern misstänkt för grov olovlig körning, eftersom han saknar körkort.

02.03 polisen fick samtal om att ett inbrottslarm hade utlöst i en butik i Vallby industriområde i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen, och även till andra platser för att spana efter misstänkta personer och fordon. Det visade sig att någon har klippt upp ett staket och sedan tagit sig in i butiken och stulit verktyg till ett okänt värde. Verktyg anträffades även utanför butiken vilket kan tyda på att tjuvarna blivit skrämda. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott utan misstänkt.

04.47 samtal kom till polisen om att ett inbrott hade upptäckts på en skola på Kungsgatan i Katrineholm. Vid en kontroll visade det sig att ett fönster var uppbrutet. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott då det troligen är så att en bärbar dator har stulits. Det finns ingen misstänkt.

05.43 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på E4 i norrgående körriktning vid Tystberga. Tre drabbade personer i bilen ska vara oskadda. Bilen bärgades. Det finns ingen misstanke om brott.

05.45 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på Mälarvägen / Årbyrondellen i Eskilstuna. Ingen person ska vara skadad. En bil har hamnat ute i terrängen, oklart varför. Uppdatering kommer.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland