Hem » 03 november 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

03 november 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:04 Stöld, Mark
Vi får larm om en pågående stöld vid en tipp. Två gärningspersoner är inne på anläggningen och slangar diesel. Polis åker till platsen. De anträffar två personer i en bil. I bilen hittar poliserna sex dunkar i bagaget. Personerna grips misstänkta för stöld. Dunkarna samt mobiltelefoner tas i beslag.  

23:09 Rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en bil på E20 vid Fräntorpsmotet. Föraren tas med för kontroll misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk och innehav samt olovlig körning.

23:21 Misshandel, Trollhättan
En man bråkar med två yngre kvinnor vid resecentrum. En annan man går emellan och får i samband med detta ett slag i ansiktet. Han lyckas dock brotta ner den aggressive mannen. Polis kommer till platsen och omhändertar mannen för berusning samt upprättar en anmälan om misshandel.

03:32 Rattfylleri, Skara
En patrull ska stoppa en bil på Hökaregatan. Det blir ett kortare förföljande innan föraren stannar och lämnar bilen till fots. En hundpatrull spårar upp föraren, som tas med för kontroll misstänkt för drograttfylleri. Polisen söker även genom bilen efter narkotika.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *