Hem » 03 november 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

03 november 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

00:29 Rattfylleri, Hylte
En patrull stoppar en bil på riksväg 26. Föraren tas med för kontroll misstänkt för drograttfylleri. Han är även misstänkt för olovlig körning.

03:00 Stöld, Varberg
En kvinna vaknar av att någon är inne i bostaden. Polis larmas till platsen. Gärningspersonen har tagit sig in genom ett fönster, stulit bland annat nycklar till en bil, alkohol och en jacka enligt uppgift. Gärningspersonen ska sedan lämnat. Polis söker i området, men utan att anträffa någon gärningsperson. Några timmar senare får vi in ytterligare ett larm om en berusad person på cykel på samma adress. Polis åker dit och kan där gripa en person misstänkt för inbrottsstöld.

Polisområde Halland
Vi får ett larm om att en kvinna har blivit misshandlad av sin man. Han ska bland annat puttat henne och tagit tag i handlederna. Polis åker till den aktuella adressen. Kvinnan uppger att hon har blivit misshandlad ett flertal gånger över tid. I samband med att polis är där får kvinnan även andnöd och ambulans larmas även till platsen. Mannen grips misstänkt för grov kvinnofridskränkning.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *