Hem » 03 november 03:04, Rån, Malmö

03 november 03:04, Rån, Malmö

Man förd till sjukhus efter rån.

En man utsattes för ett rån på Östra Fäladsgatan när fyra gärningsmän tvingade till sig hans mobiltelefon samt kontanter. I samband med rånet blev mannen misshandlad och fick någon form av stickskada varpå han fördes till sjukhus med ambulans. Polis har under natten sökt efter gärningsmännen i området men inte anträffat dessa. Ärendet rubriceras som rån.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *