Hem » 02 november 06:47, Sammanfattning natt, Södermanlands län

02 november 06:47, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.09 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott eller omhändertagits men fem personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.14 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på riksväg 53 i Flen. Enligt SOS ska en bilist ha kört av vägen. Ingen person har skadats och det finns ingen misstanke om brott.

02.10 polisen fick samtal från väktare som upptäckt personer uppe på ett tak till en byggnad på Gredbergsgatan i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen för att ta reda på vad som hänt. Polisen träffade på tonårspojkar som blev misstänkt för försök till stöld genom inbrott. Polisen startade en utredning om försök till stöld  genom inbrott och en del utredningsåtgärder genomfördes. Pojkarnas vårdnadshavare kontaktades och den ena pojken blev hämtad och den andra hemskjutsad.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *