Hem » 01 november 06:51, Sammanfattning natt, Jönköpings län

01 november 06:51, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:08 Polisen larmades till Råslätt i Jönköping med anledning av en pågående bildelsstöld. En inringare hade noterat ett aktiverat billarm och i samband med detta upptäckte inringaren att minst en bil blivit av med sin katalysator. Flera polispatruller beordrades till platsen men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. En brottsplatsundersökning har genomförts. I nuläget har det konstaterats att en bil blivit av med sin katalysator. En anmälan gällande stöld upprättades. Det finns ingen misstänkt för brottet.

02:05 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka på E4, Värnamo. Det var en singelolycka där en personbil var inblandad. Bilisten hade kört in i mitträcket. Bärgare kallades till platsen men ingen person skadades fysiskt. Polispatrullen skjutsade föraren från platsen. Det finns inga brottsmisstankar i samband med händelsen.

04:14 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på länsväg 606, Tånnö i Värnamo. Bilisten, en man i 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. I bilen påträffades misstänkt narkotika. Mannen är misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott innehav samt ringa narkotikabrott eget bruk. Han fick följa med för provtagning.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *