Hem » Uppdaterad 2021-10-31 08:07:08 31 oktober 07:59, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Uppdaterad 2021-10-31 08:07:08 31 oktober 07:59, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 130-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 15 personer har omhändertagits på grund av berusning och sju personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.
En person har gripits misstänkt för brott (se nedan).

22.27 Polis larmades med anledning av en misshandel under en fest i Linköping. En man hade misshandlat två personer, en kvinna och en man, och sedan lämnat platsen i en bil. Polisen kunde stoppa fordonet och mannen greps. Mannen anhölls senare under natten efter beslut av åklagare.

03.36 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en trafikolycka på E4, i höjd med Klinga, Norrköpings kommun. Olyckan var en singelolycka där en personbil gått av vägen vid avfarten, voltat och hamnat på taket. Fem personer färdades i fordonet och samtliga har förts till sjukhus i ambulans. Polisens presstalesperson har inga uppgifter gällande skadeläget för de inblandade. Polisen kommer att utreda olyckan och har upprättat en anmälan. Det finns ingen misstanke om rattfylleri. Fordonet har bärgats från platsen.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat berusade personer, larm om bråk/skadegörelse, kontrollerat fordon och hanterat viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *