Hoppa till innehåll
Hem » 31 oktober 09:48, Sammanfattning natt, Norrbottens län

31 oktober 09:48, Sammanfattning natt, Norrbottens län

23 personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:15 Alkohollagen, Haparanda
Polis beordras till en samlingslokal norr om Haparanda med anlending av en fest på vilken minderåriga uppges befinna sig. Flertalet lämnade platsen när polisen anlände. En anmälan gällande misstänkt langningsbrott ska upprättas.

01:44 Trafikbrott, Luleå
En förare utan körkort misstänks för grov olovlig körning. Anmälan upprättas och ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

02:22 Rattfylleri, Kiruna
En förare kontrolleras i Kiruna. Föraren, en man, misstänks vara berusad och provtagning utförs. En anmälan gällande rattfylleri alternativt grovt rattfylleri ska upprättas. Körkort och bilnycklar omhändertas.

02:28 Trafikolycka, Piteå
Polis kallas till E4 vid Norrfjärden med anledning av en singelolycka. En person förs till sjukvård. Olyckan ska utredas.

02:29 Misshandel, Kalix
Polis kallas till en by norr om Kalix med anledning av en misstänkt misshandel. En man uppges vara misshandlad av en annan man. Ingen misstänkt är kvar på plats. En anmälan ska upprättas.

02:33 Rattfylleri, Piteå
Polis stoppar och kontrollerar en personbilist i Piteå. Provtagning utförs och en anmälan gällande misstänkt rattfylleri ska upprättas.

04:09 Skadegörelse alt. olaga intrång, Boden
Polis kontaktas kallas till ett hotell i Boden med anledning av misstänkt inbrott. En brottsplatsundersökning har utförts och en anmälan gällande skadegörelse alternativt olaga intrång ska upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Alla blåljus för hela Norrbotten.