Hoppa till innehåll
Hem » 31 oktober 08:48, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

31 oktober 08:48, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

En hel del fylla och stök i Dalarnas län under kväll och natt. Ett 30-tal personer har omhändertagits av polis enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

Avesta 02:00

Polis kallades till en bostad där en man och kvinna har slagits med varandra. Spår av bråk i form av krossat glas med mera. Anmälan upprättad gällande misshandel och barnfridsbrott då deras gemensamma barn bevittnade händelsen. Mannen och kvinnan är bägge målsägande och misstänkta i ärendet. Ingen behövde uppsöka vård. 

Falun 01:32

Polis larmades av ordningsvakt till en pub i Falun där en man upprätt stökigt och slagit sönder en fönsterruta. Mannen omhändertogs av polis enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och är misstänkt för våld mot tjänsteman. 

Hedemora 01:33

En anmälare larmade polisen om en misstänkt rattfyllerist på länsväg 270, Husby. Bilen vinglade kraftigt och pendlade i hastighet. Polis fick fatt på bilen och fattade misstanke om rattfylleri. En man i 55-årsåldern är misstänkt för grovt rattfylleri. Den misstänkte hade 1,62 promille i blodet. 

Mora 

Flera samtal under kvällen och natten om högt spelande fordon. Tre ordningsböter utdelades för högt spelande fordon kl 23:07 och 02:01. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Dalarna.