Hoppa till innehåll
Hem » 30 oktober 10:07, Sammanfattning kväll och natt, Värmlands län

30 oktober 10:07, Sammanfattning kväll och natt, Värmlands län

Det har varit mycket fylla och stök runt om i Värmlands län under kvällen och natten.

Arvika 23:18

Polis larmades till en skola då ett inbrott skett. Väktare var först på plats och när polisen kom fram kunde man gripa en man i 50-årsåldern. Det är oklart om nåt tillgripits och vad som i så fall har tillgripits. Det får en brottsplatsundersökning utvisa. 

Arvika 23:40

Patrull stoppade och kontrollerade ett fordon och fattade misstanke om rattfylleri. En man i 30-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning/olovlig körning. Passageraren, en man i 30-årsåldern är misstänkt för tillåtande av olovlig körning samt medhjälp till rattfylleri. 

Filipstad 23:56

Polisen larmades till centrala Filipstad där en man i 30-årsåldern blivit slagen i ansiktet och blivit bestulen på sin plånbok. Brottsplatsen ska ha varit utanför en krog. Enligt initiala uppgifter ska 2-3 personer gjort detta. Polisen kunde inte anträffa gärningspersonerna. En anmälan är upprättad gällande rån. Den skadade mannen följde med ambulans till sjukhus för att titta till skadorna. 

Karlstad 23:29 och 02:30

Tre ordningsböter utfärdade för offentlig urinering. 

Karlstad

Flera lobar (omhändertaganden enligt lagen om omhändertaganden av berusade personer) runt om i Karlstad och ett fall av sexuellt ofredande som patrull bevittnade. 

Karlstad 00:01

En man i 40-årsåldern lob:ad och misstänkt för våld och hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd efter att ha slagit en ordningsvakt på en krog. 

Karlstad 01:48

Ett tiotal bilar brann på en bilfirma inatt. Ingen kom till skada i samband med branden. Ingen misstanke om brott då polisen kontrollerat firmans övervakningssystem. Branden har startat i en skåpbil som lämnats in för elfel. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.