Hem » 30 oktober 08:02, Sammanfattning natt, Jämtlands län

30 oktober 08:02, Sammanfattning natt, Jämtlands län

15 personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:21 Trafikolycka, smitning från, Östersund
Polis kallas till Odenslund med anledning av en trafikolycka där två personbilar enligt initiala uppgifter varit inblandade varpå ena bilen uppges ha lämnat platsen. En anmälan gällande smitning ska upprättas.

23:28 Rattfylleri, Strömsund
Polis kallas till en singelolycka norr om Gäddede. En personbil hade hamnat i diket och misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av alkohol. En anmälan ska upprättas.

00:43 Skadegörelse, Östersund
Samtal inkommer om att glas krossas på en fastighet på Frösö. Polis beordras till aktuell adress och där är en ruta på en entrédörr krossad. Polis utför dokumentation av platsen och en anmälan gällande skadegörelse ska upprättas.

02:38 Misshandel, Östersund
På ett uteställe i Östersunds centrum tas en anmälan gällande ringa misshandel. Två män är inblandade.

03:03 Misshandel, Östersund
Polis kallas till en adress utanför Häggenås med anledning av att en person, en man, uppges blivit skadad. Ingen misstänkt är kvar på plats. Polis håller förhör med mannen och med vittnen. Mannen förs till sjukvård med ambulans. Polis ska upprätta en anmälan.

06:12 Trafikolycka, Ragunda
Polis kallas till riksväg 87 vid Stugun med anledning av en singelolycka. En anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott ska upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus hela Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *