Hem » 30 oktober 07:33, Sammanfattning natt, Hallands län

30 oktober 07:33, Sammanfattning natt, Hallands län

00.28 Misshandel, Strandgatan, Varberg. Polis skickas till en restaurang där ordningsvakt gripit en person misstänkt för misshandel. Två kvinnor är målsägare och en man misstänkt. Ingen av de båda kvinnorna har behövt vård i samband med händelsen. Två anmälningar om misshandel skrivs. Polis häver gripandet av den misstänkte mannen på plats.

02.35 Misshandel, Norra Torggatan, Kungsbacka. En man blir slagen på en restaurang, men behöver inte vård. En man blir misstänkt för misshandel. Båda är i 20-års åldern.

02.57 Bråk, Brogatan, Halmstad. Polis skickas till Brogatan med anledning av bråk utomhus. En man togs med enligt lagen om berusade personer. 

04.20 Rånförsök, Gustavsfält, Halmstad. En man uppger att han blivit utsatt för ett rånförsök, då två personer puttat omkull honom från en cykel. Mannen har i samband med det fått motta slag, men de båda lyckas inte få med sig några av hans tillhörigheter. En anmälan om försök till rån skrivs. Mannen har inte  behövt vård i anslutning till händelsen. Det finns ingen misstänkt.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *