Hoppa till innehåll
Hem » 30 oktober 07:01, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

30 oktober 07:01, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23.37 Stöld genom inbrott, Strömstadsvägen, Uddevalla. Polis skickas till Strömstadsvägen med anledning av pågående inbrott i källare. Polis söker i källaren och en man anträffas. Han grips som misstänkt för stöld genom inbrott. 

01.40 Skadegörelse, Järnvägsgatan, Lödöse. Polis och räddningstjänst skickas till Lödöse, där en bil brinner. En anmälan skadegörelse genom brand skrivs. 

02.17 Misshandel, Hornsgatan, Göteborg. I samband med ett bråk blir en man misshandlad. Han blöder från ansiktet men är vaken och talbar. Han förs med ambulans till sjukhus, och en anmälan om misshandel skrivs. Det finns ingen misstänkt. 

01.59 Rån, Vasaparken. En man blir misshandlad och den andre rånad av för dem okända gärningsmän. Tillgripet i samband med rånet är mobil samt kontanter. Polis tar uppgifter till en anmälan gällande rån samt misshandel. Det finns ingen misstänkt. 

02.55 Misshandel, Österlånggatan, Borås. En man blir slagen utomhus av för honom okända personer. Mannen tillses av ambulans, och förs därefter med till sjukhus. En anmälan om misshandel skrivs.  

05.33 Rattfylleri, Lantmannavägen, Trollhättan. Polispatrull stannar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. 

Misshandel, relation, polisområde Skaraborg. En kvinna uppger att hon blivit slagen av sin man i deras bostad. Mannen grips som misstänkt för misshandel. Kvinnan har inte behövt vård vid tillfället för händelsen. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.