Hoppa till innehåll
Hem » 30 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

30 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:36 Rattfylleri, Älvsbyn
Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor i Älvsbyn. Föraren, en tonåring, saknar körkort och misstanke uppstår dessutom om att föraren är påverkad av alkohol. Vårdnadshavare kontaktas, provtagning utförs och föraren skjutsas sedan hem. En anmälan ska upprättas.

04:39 Narkotikabrott, m.m., Luleå
Polis beordras till Örnäset med anledning av samtal om taxikunder som inte betalat för sig. En man i 20-årsåldern anträffas. Han visar tecken på att vara påverkad av narkotika och tas med för provtagning. Han släpps därefter. Mannen misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav, ofredande och för ringa bedrägeri. Anmälan ska upprättas.

05:00 Skadegörelse, Luleå
Samtal inkommer om att en berusad man slår på dörrar i Innerstaden. Polis beordras dit, men ingen person anträffas. En ytterdörr har blivit utsatt för skadegörelse. Polis håller vittnesförhör och dokumenterar platsen. En anmälan ska upprättas.

En viltolycka i Arvidsjaur kommun har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.