Hem » 29 oktober 17:19, Trafikolycka, vilt, Mölndal

29 oktober 17:19, Trafikolycka, vilt, Mölndal

Bilist som kört på ett vildsvin, Spårhagavägen.

Polis skickas till Spårhagavägen, där en bilist kört på ett vildsvin. Bilen står nu mitt i vägen och går inte att flytta. Det finns inga uppgifter om att olyckan medfört några personskador. Jägare skickas ut för att söka upp vildsvinet.

Patrull kommer att dirigera trafiken på platsen i väntan på bärgning. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *