Hem » 29 oktober 15:44, Bedrägeri, Göteborg

29 oktober 15:44, Bedrägeri, Göteborg

Äldre man uppringd, försök till bedrägeri, Stampen.

En man i 95-års åldern blir uppringd av en kvinna som uppger sig ringa från Ikano-banken. Enligt kvinnan ska någon ha försökt att ta ett lån i mannens namn, och han behöver nu knappa in en kod på sitt bank-Id. När mannen säger att han inte tror på det kvinnan säger lägger hon på.

16.56 Polispatrull har varit hemma hos mannen och tagit uppgifter till en anmälan om försök till bedrägeri. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *