Hoppa till innehåll
Hem » 29 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

29 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:12 Rån, Göteborg
Enligt uppgifter till polisen ska en målsägare utsatts för ett rån på Södra Dragspelsgatan i Västra Frölunda i Göteborg. Målsägaren en man i 30-årsåldern ska ha blivit hotad med kniv av två gärningsmän och även blivit rispad på halsen av kniven så att blodvite uppstod. Mannen hade bestämt träff via blocket för att sälja datortillbehör och blev då rånad på dessa. Gärningsmännen lämnade platsen på cyklar i riktning mot Radiotorget. Polis sökte efter gärningsmännen utan att lyckas gripa dem, dock fann polisen spår som togs i beslag under insatsen som kan leda utredningen vidare. 

23:17 Olaga hot, Göteborg
En man klev in på ett hotell Clarion på Drottninggatan i Göteborg och hotade personalen med att han hade en bomb i sin väska. Polis kallades till platsen men mannen hade då lämnat hotellet strax innan och klivit ombord på en spårvagn. Polisen kunde följa och stoppa spårvagnen och omhänderta mannen som inte hade någon bomb i sin väska. Mannen omhändertogs för fylleri, mannen misstänks även för olaga hot och kommer att förhöras när han har nyktrat till. 

23.39 Trafikolycka smitning, Göteborg
Polis larmades av räddningstjänsten om en trafikolycka på Badhusgatan i Göteborg. En man endast iklädd kalsonger hade hittats på gatan påkörd av en Taxibil. Mannen som blödde från huvudet var medvetslös och fick föras med ambulans till sjukhus. Enligt uppgifter till polisen ska mannen ha tappat sin mobiltelefon och mannen ska ha letat efter telefonen vid tiden för olyckan,  han var blöt när han anträffades. 
Taxichauffören var inte kvar på olycksplatsen när polispatrullen sökte denna. Varför en anmälan om smitning från trafikolycka och vållande till kroppsskada upprättades.   

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.