Hoppa till innehåll
Hem » 28 oktober 07:49, Sammanfattning natt, Södermanlands län

28 oktober 07:49, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En person har gripits, fyra har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fött följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.11 polisen fick uppgifter om att en misshandel kunde ha inträffat i en bostad i Oxelösund. En polispatrull åkte till platsen för att om möjligt utreda vad som hänt. Polisen höll förhör med två personer i den aktuella bostaden och efter det uppstod misstanke om misshandel i relation. En utredning om misshandel påbörjades och den drabbade, en man i 30-årsåldern förhördes grundligare. Den som är misstänkt är en kvinna i samma ålder och hon greps och fördes till polisstationen för förhör. Den misstänkte är fortfarande vid 06.30 gripen.

01.41 ett SOS-larm kom till polisen om att en trafikolycka hade inträffat på länsväg 230 i Västermo där en bil anträffats liggande på sidan i ett dike. Ingen persona anträffades i närheten av olycksplatsen. Det finns ingen misstanke om brott.

05.15 en polispatrull iakttog under rutinpatruller på Stenkvistavägen en bilist som genomförde en omkörning på ett obevakat övergångsställe. Polispatrullen stoppade bilisten och rapporterade bilföraren, en man i 30-årsåldern för vårdslöshet i trafik genom omkörning på övergångsställe. I samband med ingripande omhändertog polisen mannens körkort på grund av brottsmisstanken. Körkortet kommer att sändas till Transportstyrelsen för vidare handläggning och beslut.

05.26 en väktare ringde till polisen om att tre bilar som utsatts för skadegöresle hade upptäckts på Olrogs väg i Nyköping. Bilarna har fått rutorna sönderslagna men inga tecken på stöld. Polisen har varit på platsen och påbörjat tre utredningar om skadegörelse och även genomfört en brottsplatsundersökning.

06.02 polisen fick samtal om att ett inbrott hade upptäckts i en bensinstation i Stallarholmen. Polisen kommer att åkta till platsen för att utreda vad som hänt. Uppdatering kommer.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland