Hem » 28 oktober 06:32, Sammanfattning natt, Hallands län

28 oktober 06:32, Sammanfattning natt, Hallands län

23.45 Trafikolycka, E6 Borgås, Kungsbacka. Två personbilar kolliderar vid ett vägarbete, och polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. En av förarna har ont i nacken, och förs med ambulans till sjukhus. En anmälan ej anpassat avstånd till framförvarande fordon skrivs. 

01.30 Stöld genom inbrott, Stålgatan, Halmstad. Ett inbrottslarm kommer från en byggnad på en byggarbetsplats, och polis samt väktare åker till platsen. Det kan då konstateras ett inbrott skett, och polis söker på området med hund. Någon misstänkt kan inte spåras. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. 

03.54 Trafikbrott, väg 686, Rydöbruk. Polis ska stanna en personbil för kontroll där föraren väljer att inte stanna på polisens stopptecken. Ett kortare förföljande inleds innan bilen stannar. Föraren, en kvinna, saknar körkort och rapporteras för grov olovlig körning. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *