Hem » 27 oktober 20:33, Trafikolycka, personskada, Karlskoga

27 oktober 20:33, Trafikolycka, personskada, Karlskoga

Trafikolycka centrumleden

En bil som kört av vägen och in i en stolpe. Därefter har ytterligare en bil kommit och kört in i den första bilen. Båda bilarna ska vara kraftigt demolerade och tre eller fyra personer ska vara berörda av händelsen. Räddningstjänsten är på på plats och polisen beräknas i skrivande stund strax vara framme på platsen. Ambulans undersöker de skadade i skrivande stund. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *