Hem » 27 oktober 18:47, Åldringsbrott, Helsingborg

27 oktober 18:47, Åldringsbrott, Helsingborg

Kvinna utsatt för bedragare, Helsingborg.

En kvinna i 90-årsåldern har blivit av med bankkort och kod, detta efter att hon blivit uppringd av en bedragare som utgett sig för att vara från ett låneinstitut. En person har därefter kommit hem till kvinnan och hämtat sakerna. Polispatrull är på plats och hör kvinnan. Det är i nuläget oklart om uttag gjorts på kortet. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *